Liten har blivit stor...Då har Noelle börjat dagis då...
Min lilla fina tjej.
Det går bra, men som en av förskoleläraren sa är hon mycker mer medveten om vart hon är, jämfört med hur Bea-Li var när hon började.
Noelle tittar ofta över axeln för att se att jag fortfarande är kvar.Inskolningen är 3 dagar.
Imorgon är sista dagen som jag är där, men vi får se hur det går...

Hon lyckades somna efter lunchen på sin lilla madrass (huvudet i mitt knä...) med 10 andra barn runt omkring, men hon var väldigt fundersam!

Jag blir så lycklig när jag är bland alla dessa underbara barn, de är så fantastiska!
En av pedagogerna sa tom att jag skulle passa att jobba med barn, för de tyr sig till mig, men det räcker nog med de 2 tjejerna jag har här hemma!Hur orkar man annars hänga på en stång och snurra...... eller gå till Vasaparken var och varannan dag...... armbåga sig fram så att ens barn får en ansiktsmålning...... eller gå till den lokala glasserian?

Ja, säg mig hur man orkar det, för jag är helt slut efter 2 dagar!

Nu är det kvällsmys på hög nivå som gäller.

KvÄlLs KrAm!

Champagne & gummistövlar.Ikväll var det dags att fira våra 2 år som gifta!
Jocke slog på stort.
En flaska champagne...Ett par gummistövlar...
(ja, då har man hamnat i samma fack som resten av vasastan/östermalmsborna har på fötterna när det vankas regn, men de är väldigt fina...)och en bukett med liljor.Utöver det lagade han en utsökt middag också, jag kan inte säga annat än att han får 5 av 5 möjliga!
Fina Joakim!

Tidigare idag var vi i Observatorielunden och lekte.Vi gick på stan en vända, och kollade in den nya spårvagnen:Kollade in en Vintage-marknad:Jag har hunnit börja min topplista på de bästa bagerierna! Nästa vecka lovar jag att den ska vara klar! :)
Man måste ju hinna njuta, eller hur! (ler)

Nu ska jag se till att Bea-Li kommer i säng, hon och Jocke sitter i fåtöljen och gap-skrattar åt "Americas funniest homevideos"...
Like father, like daughter (i vår familj, iallafall...)

Stor kram!