Vart tar tiden vägen?

Hinner inte riktigt med att skriva längre. Så när man väl får tid har man inget intressant att skriva om, så då struntar man i det, för man kanske får feeling snart. Men den uteblev visst ett tag.
Men så ikväll fick jag feeling.
Jag har inget intressant att dela med er, men jag lyssnar på min feeling...

Just nu pågår lördagsfilm för tjejerna. De har börjat med en ny grej. De ska "sovsäcka".
Då hämtar de sina täcken och kuddar och lägger sig som i en sovsäck framför soffan, så här ligger de just nu:Tjejerna fick Jelly Beans av oss när vi var i New York.Jocke o jag har bestämt att nu får det vara nog med alla sötsaker, chips och dylikt. Så nu kör vi lite nyttigare tänk här hemma. Iallafall tills man kan knäppa jeansen igen, utan attt ligga raklång på golvet... ;)

Jag har en mapp på min dator som jag kallar för inspirationsbilder. Där sparar jag allt som jag inspireras av, från kläder till inredning eller betydelsefulla uttryck osv.
Tänkte dela med mig av några som jag får "feeling" av:


Det här skulle jag gärna ha på mig från EmersonMade. Ursnyggt!


Ni vet ju att jag älskar stora fönster, så dessa, Ja tack!


Härligt personligt vardagsrum!


Mitt favvokök. Helkaklade väggar i ett kök måsta jag ha någon gång!


Schackrutigt brädgolv, check!


Berättade jag att Therese Sennerholt hörde av sig till mig? Hon hade hittat ett sista ex av denna print i sina pressar. De är ju numrerade och säljs bara i en viss upplag, så jag trodde ju aldrig jag skulle få tag i någon. Men en vacker dag hade hon mailat mig och frågade om jag fortfarande var intresserad. Så nu hänger den här hemma på vår vägg. Vi har den allra sista printen.

Vet inte om detta "feeling"-inlägg gav er så mycket, men iallafall.
Nu ska jag återgå till filmkvällen. Den är snart slut. Förhoppningsvis har de inte ens märkt att jag inte tittat en endaste minut.

Kram på er alla fina!